Yhdistys järjestää talvella säännöllisesti sisälennätysvuoroja. Vuoroja on varattu pääasiassa Pirkkalan liikuntatalolle. Vuorot ovat yleensä lauantai iltaisin ja ne kestävät pari tuntia. Sisävuorolla voi lennättää sisälennokkeja ja koptereita.

Sisälennätyskalenteri

Kalenterista näet sisälennätysvuorojen päivät ja ajat.

Sisälennätysvuorot ovat Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa (ent. Pirkkalan liikuntatalo). Osoite on Koulutie 9, 33960 Pirkkala.

Sisälennätysmaksut

Lennätysmaksu on 8 euroa/vuoro. Muista varata tasaraha mukaan, kiitos. Yleisölle vapaa pääsy.

Rajoitukset

Helikopterien koko on rajoitettu kokoluokkaan 250.

Akkujen lataaminen sisävuorolla

Latausta varten akuille tulee olla palamaton lipo pussi tai kannellinen astia. Kannen tulee olla sen verran painava, että se ei voi lentää pois paikaltaan, mutta ei kuitenkaan niin tiivis että astiaan voisi syntyä painetta. 

HUOM! Kukin lennättäjä on itse vastuussa mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista!

Kokemuksesta voimme kertoa, että vahingossa väärin ladattu pienikin lipo syöksee tulta aika iloisesti. Lisäksi siitä leviää mustaa ”mönjää”, joka palaa kiinni joka paikkaan. Akku myös hyppää paukahtaessaan, minkä takia pelkkä alusta ei riitä vaan latausastian tulee olla varustettu kannella. Lataukseen tarkoitetut lataus-pussit ovat todennäköisesti kaikkein turvallisin vaihtoehto, joten suosittelemme, että sisävuorolla aktiivisesti käyvät hankkivat sellaisen. Lipo pussista voi olla iloa myös kotona: välttää ehkä kalliin parkettirempan tai peräti säästää kämpän tulipalolta.

Tärkeintä on että akkuja ladataan niin että:
– akkupaketin voi viedä palavana ulos (huom! lipo tiputtaa ”mönjää” palaessaan)
– palava akkupaketti ei aiheuta parketille, muovimatolle mitään jälkiä.
– savuhaitat ovat minimalistisia.